Mekaniske tjenester

Søker din bedrift en solid og dyktig mekanisk underleverandør? Vi påtar oss allsidige mekaniske produksjonsoppdrag til konkurransedyktige priser og høy kvalitet ved vårt verksted i Arendal og vår moderne datterbedrift i Litauen.Vi har alltid hatt evnen til å ”kaste oss rundt” ved hasteoppdrag, og kan tilby svært korte leveringstider der det er behov for det.

Vi leverer både standardprodukter og skreddersøm til markedet, og kan også bistå i utviklingsprosessen fram mot et ferdig produkt.

Fellesnevneren for våre produkter, er at både funksjonalitet og design blir ivaretatt på beste måte av erfarne og høyt kompetente fagarbeidere og at vi sammen med våre kunder finner de optimale løsningene.

Mekanisk produksjon i Arendal

Vi har en lang og stolt historie med produksjon av mindre stål- og rørutrustningsprodukter fra vårt verksted i Arendal. I samarbeid med våre kunder har vi utviklet, produsert og montert en rekke produkter til industri og privatmarkedet som:

Rekkverk, trapper, mindre stålrammer, fundamenter, plattformer og tanker m.m.
Stålbjelker og konstruksjoner til industrianlegg og bygg
Slitedeler, utstyr og reparasjon av samme til anleggsmaskiner
Reparasjon av kundens produksjons- og driftutstyr
Vi har fremdeles produksjonsfasiliteter i Arendel, men som en konsekvens av kostnadsnivået i Norge blir mesteparten av våre produkter produsert av vår datterbedrift i Litauen.

Mekanisk produksjon i Litauen

Vår datterbedrift i Litauen har en meget velutrustet maskinpark for dreiing, fresing, boring, brenning, plate- og sveisarbeid, samt tilgang på varmegalvanisering. Vår bedrift i Litauen har bygget opp en kompetanse på produksjons- og logistikksystemer som tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitetssikring og logistikk, og kan levere allsidige produkter til svært konkurransedyktige priser.